nota 9,4
nota 9,6
nota 9,3
nota 9,6
nota 9,2
nota 9,4
nota 9,1
nota 7,5
nota 8,9
nota 7,7
nota 8,8
nota 7,9
nota 8,6
nota 9,1
nota 8,7
nota 8,9
nota 9,5
nota 7,8
nota 8,3
nota 7,6
nota 9,2
nota 8,7
nota 8,5
nota 8,9
nota 7,9
nota 9,3
nota 8,8
nota 8,9
nota 9,2
nota 9,5
De ce noi?

De ce să alegi Raci.ro?

Din 2009 compania noastră deține și operează întreaga crescătorie de raci, iar afacearea continuă să crească peste așteptările noastre. Fiind prima companie în acest domeniu și cei mai mari furnizori de raci vii, felul în care ne desfășurăm activitatea s-a dovedit întodeauna a fi cel mai eficient, original și cu capacitate continuă de livrare.

Suntem cei mai mari furnizori de raci vii. Acoperim atât rețele de supermaket-uri, hypermarket-uri, restaurante căt și livrări către persoane fizice, la nivel național și internațional. Am avut de asemenea onoarea de a fi promovați pe diverse canale de televiziune, website-uri sau reviste. Însă cel mai inportant este că reputația și credibilitatea noastră au fost dobândite de-alungul timpului, prin satisfacția clienților care nu ezită să ne felicite și să ne încurajeze, pentru că întotdeauna facem ceea ce spunem. Cuvintele clienților noștri dovedesc încă o dată de ce de multe ori, alte companii încearcă să ne copieze, dar niciodată nu reușesc, și asta pentru că evoluția noastră spectaculoasă s-a bazat mereu pe 3 principii de bază ale business-ului: CALITATE, SERVICII și PREȚ.

CALITATE

Compania noastră oferă garantat cea mai sigură livrare de raci vii. Suntem adiministratori exclusivi ai crescătoriei de raci, ceea ce ne permite să fim și singura companie care oferă pe piață trei tipuri de raci, în funcție de dimensiune: NATURAL (25-35 buc/kg :mărime naturală, acceptată la consum), CLASIC (18-25 buc/kg: mărime medie), PREMIUM (12-18 buc/kg). Lucrul acesta ne permite de altfel să livrăm și atunci când alții nu au posibilitatea. Prindem, sortăm și spălăm zilnic raci pentru a asigura prospețimea acestora la livrare. Toate aceste aspecte sunt supravegheate riguros, astfel încât să asigurăm atât o calitate superioară a racilor cât și satisfacția clienților.

SERVICII

Compania noastră asigură mai multe opțiuni de cumpărare, livrare și suport pentru clienți cu mult superior celorlalți ofertanți de pe piață. Operăm în prezent cea mai mare arie de livrare la nivel național. Ne poți contacta permanent, atât prin email, cât și telefonic, pentru a plasa o comandă sau pentru a afla detalii despre comanda ta. Monitorizăm în permanență, chiar și în week-end, stadiul comezilor până când acestea sunt livrate. Astfel de servicii de calitate superioară sunt esențiale pentru satisfacția clienților.

PREȚ

Cei mai valoriși clienți ai noștri ne spun întotdeauna că prețul nostru este cel mai bun, iar noi ne străduim constant să menținem acest lucru. Noi suntem producători, și nu revânzători, iar pentru asta nu trebuie să cumpărăm raci de la alte crescătorii precum a noastră. Taxele de transport sunt incluse în prețul comenzii, ceea ce nu presupune costuri adiționale din partea clienților noștri. De altfel nu există niciun alt cost ascuns.

De aceea, suntem încrezători, că în situația în care vei avea posibilitatea să faci o comparație a prețului, calității și serviciilor conexe, vei face și cea mai bună alegere: Raci.ro

go back to the top