nota 9,4
nota 9,6
nota 9,3
nota 9,6
nota 9,2
nota 9,4
nota 9,1
nota 7,5
nota 8,9
nota 7,7
nota 8,8
nota 7,9
nota 8,6
nota 9,1
nota 8,7
nota 8,9
nota 9,5
nota 7,8
nota 8,3
nota 7,6
nota 9,2
nota 8,7
nota 8,5
nota 8,9
nota 7,9
nota 9,3
nota 8,8
nota 8,9
nota 9,2
nota 9,5

Festivalul racilor!

20. July, 2012

Evenimente

0

article-image

UNIC în România, festivalul culinar, unde vedetele sunt Racii, numai la Natura Parc®. Festivalul Racilor de la Natura Parc®, cel mai gustos festival al verii, pentru toate gusturile și pentru toată familia.

  •  Cinci zile de festival, 15 – 19 august
  •  Tone de raci
  •  Concursuri
  •  Muzică
  •  Tombolă cu premii
  •  și multe alte surprize

În perioada 15 – 19 august ai rezervat la Natura Parc®!

Fierți, prăjiți sau asezonați cu diferite sosuri și condimente, racii îți vor satisface plăcerile gastromonice, pe întreaga perioadă a festivalului. Ți-am făcut poftă! Atunci află că lipovenii, bucătari desăvâșiți în prepararea rețetelor pescărești, veniți tocmai din inima Deltei, te așteapă cu multe alte delicii culinare: borș de pește la ceaun, saramură sau diverse preparate din pește la grătar.

Îți place muzica și distracția, atunci vino la Natura Parc®. Zeci de concursuri te așteptă să le câștigi, împreună cu prietenii tăi: Raliul Racilor, concurs de bancuri, sau de rime… cu Raci.

Tombole zilnice, unde poți câștiga un platou de raci gata pregătiți, pentru tine și prietenii tăi. Iar la finalul festivalului, Natura Parc® oferă prin tragere la sorți un weekend pentru două persoane la căsuță lacustră. Perioada de valbilitate 20 aug – 30 sept 2012.

ECONOMISEȘTE BANI și fă-ți rezervare la Natura Parc®. Ți-am pregătit o ofertă specială! Numai pe perioada Festivalului ai 10% reducere la toate structurile de cazare. Îți place să stai la corturile indiene, căsuțele lacustre, sau vii cu cortul personal sau rulota, pentru toate ai discount 10% numai pe perioada Festivalului, exclusiv pentru pachetul de 5 zile / 4 nopti.
SUNĂ ACUM și fă-ți rezervare!

Credeai că am terminat? … Pe 15 august se desfășoară o mare sărbătoare creștinească, toți cei care își serbează onomastica au INTRARE GRATUITĂ în parc, pe baza cărții de identitate și 30% reducere la intrarea la piscină.
Vino să-ți serbezi onomastica cu prietenii la Natura Parc®. “La mulți ani de Sf. Maria!”distracție și voie bună pentru cei ce își serbează ziua numelui.

Te așteptăm cu drag!…și cu foarte mulți raci.

Back to Homepage

Comments

No comments yet.

Be first to leave your comment!

Name:

E-mail:

Homepage:

Comment:

Add your comment

go back to the top