"O experienta deosebita! Recomand!"
- Adrian Martin
"Racii au fost vedele petrecerii! Sunteti cei mai tari!"
- Catalin Ene
"WOW! Excelenti! Tocmai am devorat 1 kg de raci."
- Razvan Preda
Raci umpluți
10 raci de marime medie/mare; 1 cană de orez; pătrunjel verde; 2 cepe tocate mărunt; sare și piper;
nota9,2
Scordolea cu raci
15 raci de marime medie/mare; 200 g nuci; 1 felie de franzelă; 1 ceapă, tocată mărunt; 2 căței de ...
nota7,6
Sos roșu de raci
50 raci de marime medie/mare; 250 g unt; 150 g morcovi; 150 g ceapă; cimbru; usturoi; 70 g roșii; foi de dafin; 200 ...
nota7,9
Raci cu mujdei
30 raci de marime medie/mare; 1 morcov mare; 1 ceapă mare; 2 - 3 căței de usturoi; sare; piper boabe; pătrunjel; 4 ...
nota8,9
Raci prăjiți
24 raci de marime mică; 2 - 3 linguri de făină; 2 - 3 căței de usturoi; 3 ...
nota8,5
Raci fierți cu vin
20 raci de marime medie/mare; 50 g unt; 1 morcov; 1 ceapă; 2 - 3 frunze de dafin; cimbru; 2 - ...
nota8,7
Raci fierți cu mirodenii
25 racii vii (aprox. 1.5kg); 3 - 4 frunze dafin; 2 linguri boabe de piper; 5 - 6 ...
nota8,3
Raci cu orez
10 racii vii (aprox. 1 kg); 200 g orez; 2 linguri boabe de piper; 1 ceapă; ulei de floarea ...
Raci fierți Louisiana
2 căpățâni de usturoi; 5 frunze de dafin; 2 pachete condimente pentru raci; 3 portocale mari, tăiate pe ...
nota9,4
Raci la grătar
15 racii vii (aprox. 1 kg); 1 lingură ulei de măsline; rozmarin; mentă; sare; condimente grătar.
nota8,6
Raci cu sos “O mie de insule”
16 racii vii marei/medii; Pentru sos: 150 g maioneză; 50 ml sos de roșii sau ketchup; 50 ml sos ...
nota8,8
Raci cu sos de vin și verdețuri
10 raci de marime medie/mare; ulei de măsline; frunze de pătrunjel și busuioc; usturoi; sare și piper după gust; 100 ...
nota9,3
Baie rece de raci
55 g unt; 455 g cozi de raci; 450 g branză grasă; 1/2 legătură ceapă verde, tocată; 120 ml ...
Chifle cu raci
30 g unt; 1/2 ceapă, tocată mărunt; 35 g piper; 10 g ceapă verde, tocată mărunt; 2 căței de ...
nota9,1
Pilaf de raci
25 raci vii; 5 linguri cu ulei; 1 ceașcă de orez; sare.
nota7,5
Porumbei cu raci și orez
9 porumbei; 200 g orez; 30 de raci vii; 1 păhărel coniac; 200 g unt; sare; piper; șofran; 80 g stafide; 1 pahar vin ...
Ouă umplute cu sos de raci
12 ouă; 36 cozi de raci; 1 și 1/2 lingură smântână; 60 g unt; 3/4 lingură făină; boia iute; puțin coniac; sare; 18 ...
Raci în sos de mere
7 raci marime medie; 2 - 3 mere; 6 - 8 căței de usturoi; 50 g bulion; 60 g ...
Gondole cu sos de roșii și raci cu usturoi
Pentru sosul de roșii: 300 ml suc de roșii; câteva roșii cherry proaspete; 2 fire ceapă verde; 2 fire ...
nota7,8
Farfalle cu cozi de raci și scoici cu usturoi
25 racii vii (aprox. 1.5kg); 1 cutie de scoici cu sos de usturoi (congelate); 1 lingură cu ...
nota9,5
Taglatele cu cozi de raci și sos de roșii
25 racii vii (aprox. 1.5 kg); 4 căței de usturoi; 2 linguri ulei de măsline; 50 ml vin ...
Paste cu cozi de raci
15 racii vii (aprox. 1 kg); 3 linguri ulei de măsline; 200 g paste; 2 căței de usturoi; 6 ...
Spaghete cu raci
85 g unt; 1 ceapă mare, tocată mărunt; 1 ardei gras verde, tocat mărunt; 3 tulpini de țelină, ...
Salată de raci cu avocado și rodie
15 racii vii (aprox. 1 kg); 1 avocado mediu; 1 rodie medie; 3 linguri de iaurt gros; 1 lingură ...
Supa de pește cu raci
1 kg pește mic (diferite specii); 1/2 kg amestec raci, midii, calamari; 2 cepe; 1 ardei gras mare; 3 ...
Supă de raci
55 g unt; 1/2 legătură ceapă verde; 115 g unt; 910 g cozi de raci; 2 conserve de cremă ...
nota9,6
Supă cremă de raci
85 g unt; 1 ceapă, tocată mărunt; 30 g făină; 475 ml supă de găină; 710 ml smântână; 6 g ...
Tartelete cu raci
18 tarte coapte din foietaj; 25 raci vii (aprox. 1.5 kg); 300 g ciuperci; 1 păhărel cu coniac; 300 ...
Tartine cu raci
255 g de unt; 60 g făină; 1 ceapă, tocată; 1 ardei gras verde; țelină, tocată mărunt; 4 cepe verzi, ...
Sufleu cu raci și ciuperci
20 - 25 raci vii; 1 borcan ciuperci; 10 linguri sos alb; 1 lingură cașcaval (parmezan); 1 lingură ulei; sare; piper; 2 ...
nota7,7