nota 9,4
nota 9,6
nota 9,3
nota 9,6
nota 9,2
nota 9,4
nota 9,1
nota 7,5
nota 8,9
nota 7,7
nota 8,8
nota 7,9
nota 8,6
nota 9,1
nota 8,7
nota 8,9
nota 9,5
nota 7,8
nota 8,3
nota 7,6
nota 9,2
nota 8,7
nota 8,5
nota 8,9
nota 7,9
nota 9,3
nota 8,8
nota 8,9
nota 9,2
nota 9,5
Menu Card

Chifle cu raci

27. March, 2013

0

article-image

Chiflele sunt prăjite, iar apoi umplute cu un amestec delicios de brânză cu raci.


Porții: 10

Timp de preparare: aprox. 50 minute

Preparare

  1. Se topește 1/4 de cană de unt într-o tigaie, la foc mediu, apoi se adaugă ceapa tăiată mărunt, piperul, ceapa verde și usturoiul.
  2. Se menține pe foc înca 5 minute, până se călește ceapa. Adaugă apoi laptele praf și redu focul, apoi adaugă brânza topită.
  3. Redu focul la minim pentru a păstra sosul cald.
  4. Între timp, topește 1/2 linguriță de unt într-o tigaie mare, la foc mediu.
  5. Adaugă cozile de raci și asezonează cu sare, piper și praf de usturoi și delikat. Menține focul până ce cozile capătă o culoare rozalie, aporximativ 3 – 5 minute.
  6. Apoi pune cozile de raci în sosul de brânză și lasă-le 5 minute la foc.
  7. Încinge ulei într-o tigaie, și prăjește chiflele până ce aceastea capătă o culoare maronie pe fiecare parte. Scoate-le pe o farfurie și lasă-le să se răcească.
  8. După ce s-au răcit, fă o crestatură cu un cuțit la unul din capetele chiflei și folosește o lingură pentru a crea un spațiu în interior, suficient pentru a le umple cu amestecul de raci.
  9. Se servește imediat.

Ingrediente

  • 30 g unt;
  • 1/2 ceapă, tocată mărunt;
  • 35 g piper;
  • 10 g ceapă verde, tocată mărunt;
  • 2 căței de usturoi;
  • 120 ml lapte praf;
  • 100 g brânză topită;
  • 455 g cozi de raci, decorticate;
  • 2 g sare;
  • 0.5 g piper negru măcinat;
  • 0.7 g praf de usturoi;
  • 2 g delikat;
  • 235 ml ulei vegetal;
  • 1 g unt;
  • 10 chifle.

 

Back to Homepage

Comments

No comments yet.

Be first to leave your comment!

Name:

E-mail:

Homepage:

Comment:

Add your comment

go back to the top