Chiflele sunt prăjite, iar apoi umplute cu un amestec delicios de brânză cu raci.
Porții: 10
Timp de preparare: aprox. 50 minute
Preparare
Se topește 1/4 de cană de unt într-o tigaie, la foc mediu, apoi se adaugă ceapa tăiată mărunt, piperul, ceapa verde și usturoiul.
Se menține pe foc înca 5 minute, până se călește ceapa. Adaugă apoi laptele praf și redu focul, apoi adaugă brânza topită.
Redu focul la minim pentru a păstra sosul cald.
Între timp, topește 1/2 linguriță de unt într-o tigaie mare, la foc mediu.
Adaugă cozile de raci și asezonează cu sare, piper și praf de usturoi și delikat. Menține focul până ce cozile capătă o culoare rozalie, aporximativ 3 – 5 minute.
Apoi pune cozile de raci în sosul de brânză și lasă-le 5 minute la foc.
Încinge ulei într-o tigaie, și prăjește chiflele până ce aceastea capătă o culoare maronie pe fiecare parte. Scoate-le pe o farfurie și lasă-le să se răcească.
După ce s-au răcit, fă o crestatură cu un cuțit la unul din capetele chiflei și folosește o lingură pentru a crea un spațiu în interior, suficient pentru a le umple cu amestecul de raci.
No comments yet.
Be first to leave your comment!