"O experienta deosebita! Recomand!"
- Adrian Martin
"Racii au fost vedele petrecerii! Sunteti cei mai tari!"
- Catalin Ene
"WOW! Excelenti! Tocmai am devorat 1 kg de raci."
- Razvan Preda
27. March, 2013
Taverna Racilor
0
Pentru această săptămână vă propunem o rețetă cu raci, ce are la baza ouăle de găină.
Preparare Se face un sos suprem din unt, făină, supă, boia iute, sare și smântână. Ouăle se fierb 10 minute, se scot cojile, se taie în două pe lungime și se scot gălbenușurile. Se amestecă cu 3 linguri sos de raci tocați și se umplu ouăle. Se așează pe un platou, se țin la cald și se napează cu restul de sos de raci. Se garnisesc cu cozile de raci. Ingrediente 12 ouă; 36 cozi de raci; 1 și 1/2 lingură smântână; 60 g unt; 3/4 lingură făină; boia iute; puțin coniac; sare; 18 crutoane ovale prăjite; 1 și 1/2 pahar supă de raci.
Back to Homepage
No comments yet.
Be first to leave your comment!
Add your comment
go back to the top
No comments yet.
Be first to leave your comment!