nota 9,4
nota 9,6
nota 9,3
nota 9,6
nota 9,2
nota 9,4
nota 9,1
nota 7,5
nota 8,9
nota 7,7
nota 8,8
nota 7,9
nota 8,6
nota 9,1
nota 8,7
nota 8,9
nota 9,5
nota 7,8
nota 8,3
nota 7,6
nota 9,2
nota 8,7
nota 8,5
nota 8,9
nota 7,9
nota 9,3
nota 8,8
nota 8,9
nota 9,2
nota 9,5
Menu Card

Ouă umplute cu sos de raci

27. March, 2013

0

article-image

Pentru această săptămână vă propunem o rețetă cu raci, ce are la baza ouăle de găină.


Porții: 2

Timp de preparare: aprox. 45 minute

Preparare

  1. Se face un sos suprem din unt, făină, supă, boia iute, sare și smântână.
  2. Ouăle se fierb 10 minute, se scot cojile, se taie în două pe lungime și se scot gălbenușurile.
  3. Se amestecă cu 3 linguri sos de raci tocați și se umplu ouăle.
  4. Se așează pe un platou, se țin la cald și se napează cu restul de sos de raci.
  5. Se garnisesc cu cozile de raci.

Ingrediente

  • 12 ouă;
  • 36 cozi de raci;
  • 1 și 1/2 lingură smântână;
  • 60 g unt;
  • 3/4 lingură făină;
  • boia iute;
  • puțin coniac;
  • sare;
  • 18 crutoane ovale prăjite;
  • 1 și 1/2 pahar supă de raci.

 

Back to Homepage

Comments

No comments yet.

Be first to leave your comment!

Name:

E-mail:

Homepage:

Comment:

Add your comment

go back to the top