"O experienta deosebita! Recomand!"
- Adrian Martin
"Racii au fost vedele petrecerii! Sunteti cei mai tari!"
- Catalin Ene
"WOW! Excelenti! Tocmai am devorat 1 kg de raci."
- Razvan Preda
27. June, 2011
Taverna Racilor
0
“O mie de insule” este un delicios sos, iar în combinație cu racii vei descoperi o rețetă cu adevărat inedită.
Preparare Spală racii în mai multe ape și curăța-i cât de mult posibil. Pune la fiert, între timp, o oală mare, cam de 8 litri, 4 litri de apă + sare și lasă pe foc până începe să clocotească. După ce apa dă în clocot, pune racii, unul câte unul. Apoi lasă racii să fiarbă pentru aproximativ 8 – 10 minute, până devin roșii. După ce ai stins focul, lasă racii să se racească puțin, în apa în care au fiert. După ce s-au răcit, scoate-i pe farfurie și decortichează-i, păstrând carnea din cozi și clești. Pentru un gust mai intens, serveste-i cu mujdei de usturoi. Pentru a prepara sosul, amestecă toate ingredientele într-un blender. Ingrediente 16 racii vii marei/medii; Pentru sos: 150 g maioneză; 50 ml sos de roșii sau ketchup; 50 ml sos de chilli; 1 ceapă mică, rasă; 1 linguriță de pastă de ardei; 1 linguriță de sos Worchestershire; 1 linguriță de sos Tabasco; 1 linguriță de cognac; sare după gust.
Pentru sos:
Back to Homepage
No comments yet.
Be first to leave your comment!
Add your comment
go back to the top
No comments yet.
Be first to leave your comment!