nota 9,4
nota 9,6
nota 9,3
nota 9,6
nota 9,2
nota 9,4
nota 9,1
nota 7,5
nota 8,9
nota 7,7
nota 8,8
nota 7,9
nota 8,6
nota 9,1
nota 8,7
nota 8,9
nota 9,5
nota 7,8
nota 8,3
nota 7,6
nota 9,2
nota 8,7
nota 8,5
nota 8,9
nota 7,9
nota 9,3
nota 8,8
nota 8,9
nota 9,2
nota 9,5
Menu Card

Raci fierți Louisiana

27. March, 2013

0

article-image

Ce festin! Invită-ți prietenii să ia parte la o masă copioasă. O combinație de raci, cârnați, porumb, ciuperci, cartofi și anghinare nu poate fi decât o rețeta reușită.


Porții: 10

Timp de preparare: aprox. 105 minute

Preparare

  1. Pune la fiert o oală mare, cu aproximativ 6 litri de apă cu sare. Adaugă usturoi, frunze de dafin, condimente pentru raci, sare, piper, portocale, lămâi, anghinare și cartofi.
  2. Lasă la fiert aproximativ 20 de minute. Apoi adaugă porumbul, ceapa, ciupercile și fasolea verde și lasă la fiert în continuare pentru înca 15 minute.
  3. Adaugă apoi cârnații și mai lasă la fiert încă 5 minute. După aceea, adaugă racii, și mai lasă la fiert încă 5 minute, până când aceștia capătă culoarea roșie.
  4. Apoi se oprește focul și se scurge conținutul.

Ingrediente

  • 2 căpățâni de usturoi;
  • 5 frunze de dafin;
  • 2 pachete condimente pentru raci;
  • 3 portocale mari, tăiate pe jumătate;
  • 3 lămâi mari, tăiate pe jumătate;
  • 2 anghinare mari;
  • sare;
  • piper;
  • 15 cartofi, spălați;
  • 30 bucăți de porumb;
  • 2 cepe mari, tăiate pe jumătate;
  • 908 g ciuperci;
  • 225 g fasole verde;
  • 896 g cârnați afumați, tăiați egal;
  • 2 kg raci vii.

 

Back to Homepage

Comments

No comments yet.

Be first to leave your comment!

Name:

E-mail:

Homepage:

Comment:

Add your comment

go back to the top