Un singur cuvânt, delicios! Această rețetă vă va face să mai cereți încă o porție. Racii și condimentele vor da o nouă savoare pastelor.
Porții: 8
Timp de preparare: aprox. 180 minute
Preparare
Se topește untul într-o tigaie mare, la foc mediu și se prăjesc ușor ceapa, ardeiul gras, țelina și usturoiul. Se adaugă făină și se gătește incă 5 – 10 minute, amestecând frecvent.
Se adaugă cozile de raci, se acoperă și se lasă la fiert 15 – 20 de minute, amestecând frecvent.
Apoi, se adaugă brânza topită, smântâna, condimentele și piperul roșu. Se acoperă și se lasă la fiert 20 de minute, amestecând uneori.
Între timp, pune la fiert spaghetele, în apă cu sare, și lasă-le 10 minute. Apoi scurge apa.
Încinge cuptorul al 175 de grade C și unge cu puțin unt un vas de gătit, rezistent la foc.
Apoi adaugă spaghetele în amestecul racilor, pune conținutul în vasul pregătit pentru cuptor și presară puțin parmezan.
No comments yet.
Be first to leave your comment!