nota 9,4
nota 9,6
nota 9,3
nota 9,6
nota 9,2
nota 9,4
nota 9,1
nota 7,5
nota 8,9
nota 7,7
nota 8,8
nota 7,9
nota 8,6
nota 9,1
nota 8,7
nota 8,9
nota 9,5
nota 7,8
nota 8,3
nota 7,6
nota 9,2
nota 8,7
nota 8,5
nota 8,9
nota 7,9
nota 9,3
nota 8,8
nota 8,9
nota 9,2
nota 9,5
Menu Card

Sufleu cu raci și ciuperci

27. March, 2013

0

article-image

Pentru această săptămână vă propunem o nouă rețetă, Sufleu cu raci.


Porții: 2

Timp de preparare: aprox. 60 minute

Preparare

  1. Punem racii la fiert, într-o oală de 6-8 litri cu o lingură de sare.
  2. Între timp preparăm un sos alb, mai gros decât de obicei. Adăugăm cașcaval ras, sare și piper.
  3. Curățăm gâturile de la racii fierți, le tăiem în felii de 1 – 2 cm și le punem în sosul alb.
  4. Peste sos și peste raci adăugăm ciupercile, două gălbenușuri crude și doua albușuri spumă. Potrivim sarea și piperul.
  5. Ungem cu puțin ulei un vas de sticlă, rezistent la foc, pentru sufleu.
  6. Umplem cu compoziție și dăm la cuptor, la foc potrivit.
  7. Se scoate după 12 – 15 minute și se servește imediat.

Ingrediente

  • 20 – 25 raci vii;
  • 1 borcan ciuperci;
  • 10 linguri sos alb;
  • 1 lingură cașcaval (parmezan);
  • 1 lingură ulei;
  • sare;
  • piper;
  • 2 ouă.

 

Back to Homepage

Comments

No comments yet.

Be first to leave your comment!

Name:

E-mail:

Homepage:

Comment:

Add your comment

go back to the top