nota 9,4
nota 9,6
nota 9,3
nota 9,6
nota 9,2
nota 9,4
nota 9,1
nota 7,5
nota 8,9
nota 7,7
nota 8,8
nota 7,9
nota 8,6
nota 9,1
nota 8,7
nota 8,9
nota 9,5
nota 7,8
nota 8,3
nota 7,6
nota 9,2
nota 8,7
nota 8,5
nota 8,9
nota 7,9
nota 9,3
nota 8,8
nota 8,9
nota 9,2
nota 9,5
Menu Card

Supă cremă de raci

27. March, 2013

0

article-image

Această supă cremoasă, îți va năuci papilele gustative. Poate fi parte a unui prânz, însă consistența bogată și carnea de raci, o pot face cu ușurință, întregul tău prânz.


Porții: 8

Timp de preparare: aprox. 30 minute

Preparare

  1. Se pune untul la topit într-o cratiță mare, la foc mediu și se călește ceapa, apoximativ 8 minute.
  2. Se adaugă făină și se amestecă până se omogenizează și capătă o culaore galbuie, aproximativ 5 minute.
  3. Adaugă supa de găină, amestecând constant, pentru a nu face cocoloașe, apoi adaugă smântâna, sarea, cozile de raci, sosul Worcestershire și piperul roșu.
  4. Redu focul și continuă să mesteci până ce supa fierbe. Lasă la fiert aproximativ 5 minute.

Ingrediente

  • 85 g unt;
  • 1 ceapă, tocată mărunt;
  • 30 g făină;
  • 475 ml supă de găină;
  • 710 ml smântână;
  • 6 g sare;
  • 680 g cozi de raci, decorticate;
  • 5 ml sos Worcestershire;
  • 0,2 g piper roșu.

 

Back to Homepage

Comments

No comments yet.

Be first to leave your comment!

Name:

E-mail:

Homepage:

Comment:

Add your comment

go back to the top