nota 9,4
nota 9,6
nota 9,3
nota 9,6
nota 9,2
nota 9,4
nota 9,1
nota 7,5
nota 8,9
nota 7,7
nota 8,8
nota 7,9
nota 8,6
nota 9,1
nota 8,7
nota 8,9
nota 9,5
nota 7,8
nota 8,3
nota 7,6
nota 9,2
nota 8,7
nota 8,5
nota 8,9
nota 7,9
nota 9,3
nota 8,8
nota 8,9
nota 9,2
nota 9,5
Menu Card

Supă de raci

27. March, 2013

0

article-image

Întotdeauna o supă este binevenită printre multitudinea de preparate prăjite. Pentru săptămâna aceasta vă propunem un preparat cremos și deosebit de gustos.


Porții: 10

Timp de preparare: aprox. 45 minute

Preparare

  1. Pune 10 grame de unt într-o tigaie mare, la foc mediu și călește ceapa verde.
  2. După ce s-a călit ceapa, scoate-o din tigaie pe o farfurie.
  3. În aceeași tigaie, pune 15 g de unt și sotează cozile de raci timp de 5 minute.
  4. Într-o oală mare, la foc mediu, se pun, supa de cartofi, supa de ciuperci, porumbul și crema de brânză.
  5. Se amestecă bine și se lasă la fiert, la foc mic.
  6. Se adaugă smântâna, ceapa călită și cozile de raci, și se asezonează cu piper.
  7. Se lasă la fiert încă 5 minute, la foc mic.

Ingrediente

  • 55 g unt;
  • 1/2 legătură ceapă verde;
  • 115 g unt;
  • 910 g cozi de raci;
  • 2 conserve de cremă de supă de cartofi;
  • 1 conservă cremă supă de ciuperci;
  • 1 conservă de porumb;
  • 115 g cremă de brânză;
  • 475 ml smântână;
  • 0.9 g piper.

 

Back to Homepage

Comments

No comments yet.

Be first to leave your comment!

Name:

E-mail:

Homepage:

Comment:

Add your comment

go back to the top