Raci și preparate de patiserie. Se pot îmbina? Categoric, iar astăzi vă propunem o rețetă delicioasă, Plăcintă cu raci.
Porții: 12
Timp de preparare: aprox. 125 minute
Preparare
Se topește untul într-o tigaie mare, la foc mediu, iar apoi se adaugă puțină făină, și se gătește pentru aproximativ 10 minute.
Apoi adaugă ceapa, piperul verde, țelina și ceapa verde.
Se acoperă și se lasă la foc mic, pentru aproximativ 1 oră, mestecând din când în când.
Se adaugă bulionul și pasta de tomate, și se gătește până ce capătă o consistență cremoasă.
Apoi, se adaugă cozile de raci, usturoi și pătrunjel, și se ține pe foc înca 15 minute.
Se adaugă sare, piper negru și sos iute.
Încălzește cuptorul la 200 de grade C și pune tartinele la copt 5 – 6 minute, după care le scoți, le lași să se răcească și le înlături partea superioară, fară să o arunci.
Redu cuptorul la 175 grade C. Adaugă amestecul în tartine, iar conținutul rămas adaugă-l într-un vas rezistent la foc și acoperă-l cu partea superioară a tartinelor.
Pune tartinele pe o tava de gătit și lasă-le la cuptor împreună cu vasul yena, pentru 15 minute.
No comments yet.
Be first to leave your comment!