nota 9,4
nota 9,6
nota 9,3
nota 9,6
nota 9,2
nota 9,4
nota 9,1
nota 7,5
nota 8,9
nota 7,7
nota 8,8
nota 7,9
nota 8,6
nota 9,1
nota 8,7
nota 8,9
nota 9,5
nota 7,8
nota 8,3
nota 7,6
nota 9,2
nota 8,7
nota 8,5
nota 8,9
nota 7,9
nota 9,3
nota 8,8
nota 8,9
nota 9,2
nota 9,5
Oferte

Oferte

Raci.ro este cel mai mare furnizor de raci vii, raci fierți și puieți de raci, din România. Crescătoria de raci, deținută în comuna Izvoarele, județul Giurgiu, fiind cea mai mare fermă de acest gen situată în cadrul unui parc de agrement, din Europa.

Sezonul trecut, Raci.ro a atins un nou prag, prin cantitatea de raci de peste 100 de tone, livrată de la înființare și până acum. Pentru acest lucru suntem recunoscători, uimiți și profund emoționați pentru întreg suportul și încrederea pe care clienții noștri fideli ni le-au acordat de-alungul timpului. Ne angajăm în continuare să respectăm același nivel al Calității, Serviciilor și Prețurilor pentru anii ce vor urma.

Racii comercializați de noi, sunt distribuiți în trei categorii:

  • RACI VII
  • RACI FIERȚI
  • PUIET RACI

oferta-calling

Raci vii pretComercializăm raci vii către o gamă extinsă de clienți, atât la nivel național cât și internațional. Furnizăm pentru lanțuri de restaurante, piețe de pește, supermaketuri și hypermaketuri, hoteluri, distribuitori și persoane fizice. Suntem singura crescătorie de raci din țară, ce distingem trei mărimi la sortare: NATURAL (25-35 buc/kg – mărime naturală, pentru consum), CLASIC (18-25 buc/kg, mărime medie, pretabili la consum), PREMIUM (12-18 buc/kg).

 

Raci fierti pretComercializăm raci fierți gata de consum, preparați după cele mai inedite rețete, in punctul nostru de vânzare situat în: Bucuresti, strada Bulevardul Libertatii nr. 20. Lasă gătitul racilor în seama noastră și promitem că te vom surprinde plăcut cu gustul deosebit al acestor crustacee.

 

 

 

Puiet raci pretVrei să îți înființezi propria crescătorie de raci? Ai deja o fermă de raci și vrei să o populezi  sau pur și simplu vrei să devii partener Raci.ro? Nu mai sta pe gânduri. Suntem singura companie cu o capacitate de livrare de până la 5000 de kg/săptămână. Contactează-ne acum prin email sau telefon pentru a afla condițiile colaborării sau pentru a stabilii detalii legate de livrarea puieților.

go back to the top