nota 9,4
nota 9,6
nota 9,3
nota 9,6
nota 9,2
nota 9,4
nota 9,1
nota 7,5
nota 8,9
nota 7,7
nota 8,8
nota 7,9
nota 8,6
nota 9,1
nota 8,7
nota 8,9
nota 9,5
nota 7,8
nota 8,3
nota 7,6
nota 9,2
nota 8,7
nota 8,5
nota 8,9
nota 7,9
nota 9,3
nota 8,8
nota 8,9
nota 9,2
nota 9,5
Recomandări

Ce spun clienții despre Raci.ro

Ioana Patriche

Racii au ajuns foarte repede, iar soțul meu și cu mine tocmai am terminat de mâncat cele 3 kg ce ne-au fost livrate. MINUNAT!!! Vă mulțumim pentru promptitudine și pentru atenția deosebită pe care o acordați calității produselor și serviciilor voastre.

Mihai Ionașcu

Vă mulțumesc pentru că m-ați ajutat să fac din prima mea degustare de raci, un real eveniment. Racii au ajuns foarte repede. Mulțumesc domnului Paul pentru ajutorul acordat la efectuarea comenzii. Voi reveni cu siguranță pe site-ul dumneavoastră cu fiecare ocazie când voi vrea să îmi surprind prientenii cu un meniu inedit.

Marcel Avram

Lucrez pe un șantier la marginea Clujului, iar în urmă cu aproximativ o lună am descoperit pe internet site-ul dumneavoastră. Am întrebat câțiva colegi dacă ar vrea să mănânce raci, iar cum răspunsul a fost afirmativ, am și plasat o comandă. Vinerea am sunat iar sâmbăta racii au ajuns la poarta șantierului. A fost pentru prima dată când am mâncat așa ceva și pot spune atât în numele meu cât și al colegilor, că a meritat cu desăvârșire. Vă mulțumesc! Voi reveni cu siguranță!

Ionuț Mavriche

Săptămâna trecută am invitat câțiva prieteni la mine și ca să îi surprind, am zis să gătesc niște raci. Am căutat imediat pe internet și am descoperit site-ul vostru. Imediat am pus mâna pe telefon și am făcut comanda. Cu ajutorul rețetelor postate tot la voi pe site am reușit să prepar o delicatese de mâncare pentru de care toți prietenii mei s-au îndrăgostit.

Ioana

Am vrut să îmi surprind iubitul cu un preparat special și am cumpărat câțiva raci de la voi. A fost super! El nu mai mâncase până acum și ne-am distrat de minune cât timp am încercat să îl învăț cum se desfac și cum să mănânce. Mulțumesc Raci.ro pentru weekend-ul minunat pe care mi l-ați făcut.

Renata Popa

Vă mulțumesc tare mult! Racii au fost excelenți, iar voi ați livrat așa cum ați promis! Voi mai apela la voi cu siguranță și voi recomanda site-ul vostru tuturor prietenilor și cunoștințelor.

Răzvan Tudor

Vrea doar să vă mulțumesc pentru racii minunați și pentru profesionalismul de care dați dovadă. Mă declar clientul vostru, pe viață!

Dragoș Scarlat


Cred că nu aș fi putut fi mai satisfăcut de atât de calitatea, serviciile și prețul produsului pe care compania dumneavoastră îl comercializează. Cătâ vreme voi cumpăra raci, voi apela numai la Raci.ro

Victor Dobre

O companie fenomenală cu un produs fenomenal! De fiecare dată când comand, sunteți la înălțime din toate punctele. Prompți și prietenoși. Bravo!

go back to the top