nota 9,4
nota 9,6
nota 9,3
nota 9,6
nota 9,2
nota 9,4
nota 9,1
nota 7,5
nota 8,9
nota 7,7
nota 8,8
nota 7,9
nota 8,6
nota 9,1
nota 8,7
nota 8,9
nota 9,5
nota 7,8
nota 8,3
nota 7,6
nota 9,2
nota 8,7
nota 8,5
nota 8,9
nota 7,9
nota 9,3
nota 8,8
nota 8,9
nota 9,2
nota 9,5
Menu Card

Baie rece de raci

27. March, 2013

0

article-image

Pentru această săptămână vă propunem o rețetă “de o zi”. Este gata în aproape 9 ore, însă gustul ei pare a fi dintr-o altă lume.


Porții: 10

Timp de preparare: aprox. 30 minute

Preparare

  1. Se topește untul într-o tigaie mare, la foc mediu. Se adaugă jumătate de legătură de ceapă verde și se călește.
  2. Se adaugă cozile de raci, se reduce focul și se gătește pentru 10 minute, după care se lasă să se răcească.
  3. Într-un bol mare, se pun brânza grasă și maioneza și se amestecă bine.
  4. Se asezonează cu sos de piper iute și sos Worcestershire până ce amestecul capătă o culoare rozalie.
  5. După ce cozile de raci s-au răcit, se adaugă împreună cu untul și cu restul de ceapă verde, în amestecul rezultat.
  6. Se amestecă bine, se acoperă și se lasă la frigider peste zi.

Ingrediente

  • 55 g unt;
  • 455 g cozi de raci;
  • 450 g branză grasă;
  • 1/2 legătură ceapă verde, tocată;
  • 120 ml maioneză;
  • 1 ml sos piper iute (Tabasco);
  • 3 ml sos Worcestershire;

 

Back to Homepage

Comments

No comments yet.

Be first to leave your comment!

Name:

E-mail:

Homepage:

Comment:

Add your comment

go back to the top