"O experienta deosebita! Recomand!"
- Adrian Martin
"Racii au fost vedele petrecerii! Sunteti cei mai tari!"
- Catalin Ene
"WOW! Excelenti! Tocmai am devorat 1 kg de raci."
- Razvan Preda
27. March, 2013
Taverna Racilor
0
Pentru această săptămână vă propunem o rețetă “de o zi”. Este gata în aproape 9 ore, însă gustul ei pare a fi dintr-o altă lume.
Preparare Se topește untul într-o tigaie mare, la foc mediu. Se adaugă jumătate de legătură de ceapă verde și se călește. Se adaugă cozile de raci, se reduce focul și se gătește pentru 10 minute, după care se lasă să se răcească. Într-un bol mare, se pun brânza grasă și maioneza și se amestecă bine. Se asezonează cu sos de piper iute și sos Worcestershire până ce amestecul capătă o culoare rozalie. După ce cozile de raci s-au răcit, se adaugă împreună cu untul și cu restul de ceapă verde, în amestecul rezultat. Se amestecă bine, se acoperă și se lasă la frigider peste zi. Ingrediente 55 g unt; 455 g cozi de raci; 450 g branză grasă; 1/2 legătură ceapă verde, tocată; 120 ml maioneză; 1 ml sos piper iute (Tabasco); 3 ml sos Worcestershire;
Back to Homepage
No comments yet.
Be first to leave your comment!
Add your comment
go back to the top
No comments yet.
Be first to leave your comment!