nota 9,4
nota 9,6
nota 9,3
nota 9,6
nota 9,2
nota 9,4
nota 9,1
nota 7,5
nota 8,9
nota 7,7
nota 8,8
nota 7,9
nota 8,6
nota 9,1
nota 8,7
nota 8,9
nota 9,5
nota 7,8
nota 8,3
nota 7,6
nota 9,2
nota 8,7
nota 8,5
nota 8,9
nota 7,9
nota 9,3
nota 8,8
nota 8,9
nota 9,2
nota 9,5
Menu Card

Supa de pește cu raci

27. March, 2013

0

article-image

Supa de pește este una dintre cele mai căutate mâncăruri în restaurantele din Delta Dunării. Însă pentru a pregăti o delicatețe cu adevărat, noi ne-am gândit să adăugăm și câțiva raci.


Porții: 2

Timp de preparare: aprox. 45 minute

Preparare

  1. Se curăță peștele mic și se pune la fiert până când cade toată carnea de pe oase.
  2. Se strecoară zeama și se aruncă peștele mărunțit.
  3. În această zeamă se pune delikat, ceapa tăiată în doua și restul de legume, curățate și tăiate cuburi mari.
  4. Când cartoful este aproape fiert se adaugă racii, midiile, calamarii pentru aproximativ 10 minute.
  5. Se pune sare și piper după gust.

Ingrediente

  • 1 kg pește mic (diferite specii);
  • 1/2 kg amestec raci, midii, calamari;
  • 2 cepe;
  • 1 ardei gras mare;
  • 3 cartofi;
  • sare;
  • piper;
  • delikat.

 

Back to Homepage

Comments

No comments yet.

Be first to leave your comment!

Name:

E-mail:

Homepage:

Comment:

Add your comment

go back to the top